Ale!

OleleeBox – Jatkuva tilaus

24,95  nyt, ja 24,95  joka kuukauden 1. päivä

Oleleebox täynnä iloa, omaa aikaa ja luovuutta.
Oleleeboxissa saat kerran kuukaudessa tarvikkeet ja selkeät kuvalliset valmistusohjeet luodaksesi kauniita koristeita kotiin, sisustukseen ja pukeutumiseen. Omasta takaa tarvitset vain sakset. Uudet ideat eivät lopu kesken ja boxin sisältö vaihtuu kuukausittain.
Jos haluat tilata useita tuotteita sekä jatkuvan tilauksen. Tee jatkuvasta tilauksesta oma tilauksensa, jotta maksut eivät lähde toistuvasti kaikkien ostosten loppusummasta. Valitse muiden tuotteiden toimitustavaksi nouto, jolloin saat tuotteet seuraavan kuun tilauksen yhteydessä ilman toimituskuluja.
Voit halutessasi esittää väritoiveesi eri tuoteryhmiin kassa sivulla kohdasta: Tilauksen kommentit (valinnainen). Esimerkiksi sisustustuotteet: musta-valkea-harmaa-beige, asusteet: pastellivärit

Ensimmäinen maksu: 1.1.2023

Osasto:

OleleeBox

OleleeBoxissa saat kerran kuukaudessa, vaikka joka kuukausi tarvikkeet ja selkeät kuvalliset ohjeet kauniiden kodin- ja sisustusesineiden, asusteiden ja korujen luomiseen. Omasta takaa työkaluista tarvitset vain sakset. OleleeBox tutustuttaa makrameesolmeiluun, erilaisiin korutekniikoihin tai vaikkapa kirjontaan. 

Myynnissä oleva OleleeBox on aina seuraavan kuukauden boksi. Maaliskuussa tilataan huhtikuun boksia, huhtikuussa toukokuun boksia ja niin edelleen.

Uudet ideat eivät lopu kesken ja boxin sisältö vaihtuu kuukausittain. Päästä luovuutesi valloilleen!

Ilmainen toimitus

Maksamme toimituskulut puolestasi, joka kuukausi.

Tyytyväisyys takuu

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja takaamme niille 14vrk palautusoikeuden.

Peruuta milloin tahansa

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Tutustu aiemmin julkaistuihin OleleeBoxeihin

Väritoive

Voit esittää väritoiveesi kassalla lisätietoja kenttään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OleleeBox – Jatkuva tilaus”