Knokkon -DIY kestopesulaput

13,90 

Knokkonin kauniit, jopa korumaiset pesulaput on virkattu yhdestä maailman ekologisimmasta langasta, Knokkonin nokkos-hamppu-puuvillalangasta. Nokkonen ja kuituhamppu ovat varsikuituja, eli niiden kuitu on miellyttävän rouhea. Nokkonen on ikivanha kasvikuitu, jota kutsutaan myös Pohjolan silkiksi, sillä nokkoskuidussa on himmeä, silkkimäinen kiilto, mikä tuo valmiiseen tuotteeseen erityisen ulkonäön.

HUOM. Koukku ei sisälly pakkaukseen

Lanka on nokkos-hamppu-puuvillalankaa, joka on erittäin riittoisaa ja ohutta, joten ohjeessa on käytetty kaksinkertaista lankaa ja 3.0 mm:n kokoista virkkuukoukkua. Lopputulos on ilmava, mutta ensimmäisen pesun yhteydessä pesulappu vetäytyy ja tiivistyy jonkin verran. Voit myös käyttää 2.5 mm:n virkkuukoukkua, jolloin tuloksena on hieman tiiviimpi ja ryhdikkäämpi pesulappu. 10 gramman minivyyhti riittää ja noin 4 pesulappuun.

Saatavuus: Varastossa

Pese Knokkonin langoista valmistetut tuotteet erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista saattaa irrota hieman nukkaa varsinkin muutamassa ensimmäisessä pesussa.

Pyykinpesukone on hyvä täyttää puolilleen, jotta mahdolliset irtoavat kuidut huuhtoutuvat kunnolla pois.

Virkatun pussukan tuotteiden pesulämpötila on 60 ° C

Ei tarvitse rumpukuivata, naru tai tasokuivaus riittää.

Ei kemiallista pesua

Ei valkaisua

Ei kuivapesua

Silitys enintään 150 ° C

Kutistuu noin 15 %

 

Nokkonen, kuituhamppu ja puuvilla yhdessä muodostavat erittäin ekologisen langan, joka haastaa tavanomaisesti tuotetun puuvillan. Knokkonin langoissa käytetty puuvilla on luomusertifioitua. Tämä vesivaroja säästävä lanka on ohutta ja sopii erinomaisesti upeiden ekologisten teksiilituotteiden valmistukseen. Valmiissa tuotteessa on upea silkkimäinen kiilto ja lähellä ihoa se varmistaa mukavan olon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Knokkon -DIY kestopesulaput”