fbpx
Ale!

OleleeBox – Toistaiseksi voimassa oleva tilaus (24,95€/kk)

24,95  now, and 24,95  on the 1st of each month

Oleleebox täynnä iloa, omaa aikaa ja luovuutta.
Oleleeboxissa saat kerran kuukaudessa tarvikkeet ja selkeät kuvalliset valmistusohjeet luodaksesi kauniita koristeita kotiin, sisustukseen ja pukeutumiseen. Omasta takaa tarvitset vain sakset. Uudet ideat eivät lopu kesken ja boxin sisältö vaihtuu kuukausittain.
Voit halutessasi esittää väritoiveesi eri tuoteryhmiin kassa sivulla kohdasta: Tilauksen kommentit (valinnainen). Esimerkiksi sisustustuotteet: musta-valkea-harmaa-beige, asusteet: pastellivärit

First payment: 1.7.2021

Osasto:
Toistaiseksi voimassa oleva tilaus – Tee se itse käsityölaatikko täynnä iloa, omaa aikaa ja luovuutta. Tilauksen voi perua koska tahansa, helppoa ja luotettavaa.
Joka kuukausi kerran kuukaudessa saat tarvikkeet ja selkeät kuvalliset valmistusohjeet luodaksesi kauniita koruja, asusteita ja esineitä kotiin ja sisustukseen. Omasta takaa tarvitset vain sakset. Uudet ideat eivät lopu kesken ja laatikon sisältö vaihtuu kuukausittain.
Käsitöiden tekeminen ja uuden luominen voi olla rentouttavaa. OleleeBoxin avulla saatat pääset tutustumaan esimerkiksi makrameesolmeiluun, erilaisiin korutekniikoihin, kirjontaan, erilaisiin ompelutekniikoihin tai vaikka keramiikan valmistamiseen.
Väritoive

Voit esittää väritoiveesi kassalla lisätietoja kenttään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OleleeBox – Toistaiseksi voimassa oleva tilaus (24,95€/kk)”