Olelee yhteystiedot

Ota yhteyttä

Kivijalkamyymälämme löydät osoitteesta:
Pohjolankatu 18
Pohjolankadun ja Gottlundinkadun kulmassa bussipysäkin takana.
Olemme auki
ti-pe 11-17.30
la 10-15
su-ma suljettu

LAUANTAINA 20.11 OLEMME POIKKEUKSELLISESTI SULJETTU

+358408207776

Pohjolankatu 18, Kuopio

Mikäli kaipaat apua oikean tilausmuodon valinnassa tai muissa tilaukseen, toimitukseen, maksuihin tai OleleeBoxin sisältöön liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja tekstiviestillä ti-pe klo. 11-16.30, la 10-15.00 välisenä aikana. Arkisin ja viikonloppuisin voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla [email protected]

Oleleebox yllättää joka kuukausi

Liity tilaajaksi

Usein kysytyt kysymykset

Voit. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus voidaan perua milloin tahansa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Voit peruuttaa tilauksesi sivustollamme olevan käyttäjätilisi kautta tai tekemällä peruutusilmoituksen Oleleen asiakaspalveluun: [email protected]  Tilaukset on peruutettava kuluvan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jolloin tilaus päättyy saman kuukauden aikana. 

Määräaikainen tilaus tulee irtisanoa 14 vuorokauden sisällä ensimmäisen OleleeBoxin vastaanottamisesta. Mikäli määräaikaista tilausta ei peruta 14 vuorokauden sisällä ensimmäisen OleleeBoxin vastaanottamisesta, tilaus on sitova määräajan loppuun saakka.

Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta ja palauttamisesta löydät toimitusehdoista.


Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen maksutapana käyvät Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Ensimmäinen OleleeBox veloitetaan tililtä tilauksen yhteydessä, minkä jälkeen maksu veloitetaan automaattisesti kerran kuukaudessa kunkin kuukauden 1. päivänä. Mikäli 1. päivä osuu pyhäpäivälle, maksu veloitetaan pyhäpäivän jälkeen. 

Määräaikaisissa tilauksissa maksaa voit PayForm-palvelun kautta verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. 

Lisätietoa maksutavoista löydät toimitusehdoista.

Omasta takaa työkaluista tarvitset vain sakset! 

OleleeBoxista valmistuvien tuotteiden ohjeet on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman helpoiksi ja selkeiksi. Sinulla ei siis tarvitse olla aikaisempaa osaamista käsitöistä.

OleleeBoxissa saat selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet sekä tarvikkeet erilaisten asusteiden, korujen, kodin -ja sisustustuotteiden luomiseen. Boxin sisältö ja käytettävät käsityötekniikat vaihtuvat kuukausittain. 

Käsityölaatikko voi pitää sisällään tarvikkeet ja ohjeet esimerkiksi makrameetyön, eri tekniikoilla tehtävien asusteiden, korujen, keramiikan, huovutus- ja kirjontatöiden valmistamiseen. 

Ylläty, ilahdu, tee se itse, luo, opi ja kehity!

OleleeBoxin kuukausitilaajana maksamme puolestasi toimituskulut 5,90€ joka kuukausi. 

Boxista valmistuvien tuotteiden jälleenmyyntiarvo valmiina tuotteina on aina vähintään 69€, joten sinulla jää kuukausittain enemmän rahaa muuhun tarkoitukseen.

Materiaaleista ei jää mitään hukkaan, joten säästät rahaa ja ympäristöä.

Saat enemmän omaa aikaa, kun sitä ei kulu tarvikkeiden etsimiseen. Samalla pääset rentoutumaan luoden uutta. 

Saat toinen toistaan inspiroivempia ideoita ja opit uusia erilaisia käsityötekniikoita.

Päästä luovuutesi valloilleen!