fbpx

Tietoa meistä

Olelee yhteystiedot

Ota yhteyttä

Olelee yhteystiedot

+3584578318473

70500 Kuopio

Mikäli kaipaat apua oikean tilausmuodon valinnassa tai muissa tilaukseen, toimitukseen, maksuihin tai OleleeBoxin sisältöön liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja tekstiviestillä arkisin klo. 8-21 välisenä aikana. Arkisin ja viikonloppuisin voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla [email protected]

Oleleebox yllättää joka kuukausi

Liity tilaajaksi

OleleeBox täynnä iloa, omaa aikaa ja luovuutta.

Käsityölaatikko joka kuukausi kerran kuukaudessa. 

OleleeBoxissa saat tarvikkeet ja selkeät kuvalliset ohjeet luodaksesi kaunista kotiin, sisustukseen ja pukeutumiseen. Ota omaa aikaa, opi uutta, tee se itse, kehity ja päästä luovuutesi valloilleen!

Osta OleleeBox - DIY laatikko täynnä iloa ja omaa aikaa

Usein kysytyt kysymykset

Voit. Toistaiseksi voimassa oleva tilaus voidaan perua milloin tahansa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Voit peruuttaa tilauksesi sivustollamme olevan käyttäjätilisi kautta tai tekemällä peruutusilmoituksen Oleleen asiakaspalveluun: [email protected]  Tilaukset on peruutettava kuluvan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jolloin tilaus päättyy saman kuukauden aikana. 

Määräaikainen tilaus tulee irtisanoa 14 vuorokauden sisällä ensimmäisen OleleeBoxin vastaanottamisesta. Mikäli määräaikaista tilausta ei peruta 14 vuorokauden sisällä ensimmäisen OleleeBoxin vastaanottamisesta, tilaus on sitova määräajan loppuun saakka.

Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta ja palauttamisesta löydät toimitusehdoista.


Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen maksutapana käyvät Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Ensimmäinen OleleeBox veloitetaan tililtä tilauksen yhteydessä, minkä jälkeen maksu veloitetaan automaattisesti kerran kuukaudessa kunkin kuukauden 1. päivänä. Mikäli 1. päivä osuu pyhäpäivälle, maksu veloitetaan pyhäpäivän jälkeen. 

Määräaikaisissa tilauksissa maksaa voit PayForm-palvelun kautta verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. 

Lisätietoa maksutavoista löydät toimitusehdoista.

Omasta takaa tarvitset vain sakset! 

OleleeBoxista valmistuvien tuotteiden ohjeet on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman helpoiksi ja selkeiksi. Sinulla ei siis tarvitse olla aikaisempaa osaamista käsitöistä.

OleleeBoxissa saat selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet sekä tarvikkeet erilaisten asusteiden, korujen, kodin -ja sisustustuotteiden luomiseen. Boxin sisältö ja käytettävät käsityötekniikat vaihtuvat kuukausittain. 

Käsityölaatikko voi pitää sisällään tarvikkeet ja ohjeet esimerkiksi makrameetyön, eri tekniikoilla tehtävien asusteiden, korujen, keramiikan, huovutus- ja kirjontatöiden valmistamiseen. 

Ylläty, ilahdu, tee se itse, luo, opi ja kehity!

OleleeBoxin kuukausitilaajana maksamme puolestasi toimituskulut 5,90€ joka kuukausi. 

Boxista valmistuvien tuotteiden jälleenmyyntiarvo valmiina tuotteina on aina vähintään 69€, joten sinulla jää kuukausittain enemmän rahaa muuhun tarkoitukseen.

Materiaaleista ei jää mitään hukkaan, joten säästät rahaa ja ympäristöä.

Saat enemmän omaa aikaa, kun sitä ei kulu tarvikkeiden etsimiseen. Samalla pääset rentoutumaan luoden uutta. 

Saat toinen toistaan inspiroivempia ideoita ja opit uusia erilaisia käsityötekniikoita.

Päästä luovuutesi valloilleen!